one down, three to go

Yay!

Det viser seg at mitt lille ønske om at noe av de fire kiloene fra helgen var vann, stemmer. I dag viser vekten 103,3 kilo. Fortsatt ser jeg på fingrene mine at det nok enda er litt mer vann som skal ut, så jeg krysser fingrene for at det forsvinner litt mer i løpet av de neste dagene.

Jeg trodde -aldri- at jeg skulle si dette, men det er deilig å være over på lavkarbo igjen. Kroppen føles bedre. Jeg vet at dere ikke kjenner meg, men jeg vil bare understreke at jeg er det verste matvraket i historien. Og ikke bare det, men jeg har vært emosjonelt avhengig av mat. Og med mat mener jeg junk, deppemat, noe som føles trøstende. Og la oss være ærlig, det som trøster best er det som er verst for deg. Deli de'luca sin oreokake for eksempel. Den er veldig sympatisk.

Jeg har altså gått fra å   -hver eneste dag- spise både chips, sjokolade OG vingummi, til å klare meg med en nutrilettbar (både dark chocholate og brownie er kjempegod!) på kvelden. Og det trodde jeg faktisk aldri kom til å skje. Jeg trodde jeg skulle være meget overvektig resten av livet. Jeg har gått fra en BMI på 43 til 35. Og selv om jeg fortsatt har en lang kamp foran meg, så begynner jeg å øyne håp. Og det er ganske deilig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

deppafatso

deppafatso

27, Oslo

Denne bloggen blir til som et hjelpemiddel for meg til å holde fokuset på det å gå ned i vekt. Jeg er en jente i tyveårene som siden barndommen har slitt med overvekt, og aldri vært helt klar for å legge ned den mengden arbeid og dedikasjon som er nødvendig for å gå ned i vekt.

Kategorier

Arkiv

hits