tanker i kvelden

Okay, det gikk plutselig opp for meg at noen kan føle seg støtt av at jeg bruker ordet fatso om meg selv og min egen overvekt. Jeg håper virkelig at dette ikke er tilfelle, for det er rett og slett snakk om min egen måte å takle det på. Jeg er nødt til å få ting på en ironisk distanse for å klare å akseptere problemer, og dermed kunne løse dem.

Jeg har hørt så mange stygge klengenavn slengt min vei, blubbe, feit, ekkel, hvalross og så videre, og på et eller annet tidspunkt klarte jeg vel å late som ovenfor meg selv at jeg ikke brydde meg. Det er klart, man bryr seg jo, men overlevelsesinstinktet mitt kicket inn og insisterte på at jeg skulle takle det. Fatso ble derfor mitt ord for å sette ting litt på spissen, krydret med litt selvinnsikt og selvironi, en liten dæsj med pågangsmot og akkurat nok irritasjon til å sparke meg selv i baken ut av sofaen og inn på treningssenteret.

Nå har endelig kroppen min kommet frem til at den er mett. Det vil si, magen er mett. Hodet, det kunne spist to porsjoner til. For sånn er det for en del av dem som er avhengig av mat.

Heldigvis er det leggetid nå, og  - vips -  var man kvitt det problemet. Kjenner jeg er superspent på hva vekten sier i morgen. Håper et par av de fire kiloene helgen ga meg bare var vann, og at ikke alt var fett.

Hvor mye tror du at jeg veier i morgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

deppafatso

deppafatso

27, Oslo

Denne bloggen blir til som et hjelpemiddel for meg til å holde fokuset på det å gå ned i vekt. Jeg er en jente i tyveårene som siden barndommen har slitt med overvekt, og aldri vært helt klar for å legge ned den mengden arbeid og dedikasjon som er nødvendig for å gå ned i vekt.

Kategorier

Arkiv

hits