dagens middag

Første dagen på vei mot ketose pleier være litt uggen. Denne gangen har det egentlig gått bedre enn forventet, bortsett fra at jeg er sinnsykt sulten, et klassisk symptom de 3-5 dagene det tar meg å komme i ketose igjen. Ketose-ketose-ketose. Egentlig hater jeg hele ordet, men jeg har lært meg å like det på grunn av vekttapet den gir meg.

Uansett, dagens middag ble som følgende; paprika, sopp, sukkererter, purreløk, et par minigulrøtter og en liten potet, blomkål og brokkoli og vossakorv. Jeg elsker vossakorv. Jeg vet at den er full av fett og ikke er sånn supersunn, men samtidig er den rimelig lav på karbohydrater i mine øyne, og siden idag er den første dagen etter en massiv spisehelg, og jeg er ekstra sulten, tenkte jeg det kunne gå greit med litt ekstra fett.

Maten (med unntak av soppen som er stekt på stekepanne) er blandet sammen i en ildfast form, og har fått en dæsj olje på seg. Jeg krydrer med litt pepper og en del timian, og blander dette til krydderet og oljen har fått spredt seg nok rundt. Etter sånn 25'ish minutter i komfyren er det voila - ferdig.Skulle jeg vært superstreng og flink hadde jeg droppet å bruke olje, samt droppet både gulrøttene og den lille poteten, men er går liksom grensen for meg, så enn så lenge koser jeg meg med litt olje og en babygulrot i ny og ne.

Nå venter jeg på at magen skal innse at den er mett, slik at jeg kan slutte å tenke overdrevent på mer mat. Er ikke lett å være fatso på diett ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

deppafatso

deppafatso

27, Oslo

Denne bloggen blir til som et hjelpemiddel for meg til å holde fokuset på det å gå ned i vekt. Jeg er en jente i tyveårene som siden barndommen har slitt med overvekt, og aldri vært helt klar for å legge ned den mengden arbeid og dedikasjon som er nødvendig for å gå ned i vekt.

Kategorier

Arkiv

hits